Tuinaanleg

Tuinaanleg

HET AANLEGGEN VAN DE TUIN

Of het nou gaat om een nieuwbouwhuis, renovatie of aanpassen van een tuin voor particulier of bedrijven u kunt ons altijd benaderen om gezamenlijk te kijken naar de mogelijkheden en een advies op maat.

Wanneer de ondergrond is neergelegd kan de daadwerkelijke beplanting, en het plaatsen van de overige tuinelementen plaatsvinden. Omdat we u zo min mogelijk tot last willen zijn tijdens de werkzaamheden zullen we van tevoren samen met u exact doornemen wanneer wat doen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. We zorgen er natuurlijk voor dat het groenafval dat overblijft tijdens de aanleg van uw nieuwe tuin netjes wordt afgevoerd, en we zullen de tuin pas bij u opleveren wanneer deze tot in de puntjes gereed is.

DE JUISTE ONDERGROND VOOR JARENLANG TUINPLEZIER

Het belangrijkste aspect bij het aanleggen van een tuin is de ondergrond. Deze ondergrond vormt de voedingsbasis voor de beplanting die in de tuin gaat komen. Afhankelijk van de (soort) beplanting die er in de tuin komt, kan het zijn dat er op verschillende plekken in de tuin andere ondergrond gebruikt dient te worden. Wanneer er niet goed gedacht wordt aan de ondergrond van de tuin kunnen planten doodt gaan of kan uw tuinpad verzakken.

Dankzij een goede ondergrond wordt het onderhoudsgemak en de levensduur van uw tuin dus aanzienlijk vergroot. Om uw tuingenot nog verder te verhogen maken wij gebruik van de hoogste kwaliteit planten en bomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tuinaanleg

Tuinaanleg